29 Sept 2012

Počela je nova školska godina u školi Waves



Prvi dan škole za djecu 3- 10 godina bio je 17. septembra. U našim prostorijama posebno opremljenima za najmlađe učenike, u školi Waves 1 ( naša „školica“) održavaju se tečajevi engleskog za najmlađi uzrast.
I dalje koristimo provjerene udžbenike i program Cambridge University Pressa, čiji je naša organizacija zvanični distributer. Uz Hippo and friends, Kid’s box, Join us for English i druge zanimljive knjige,
učenje je zabavno!
Djeca starija od 10 godina, tinejdžeri i odrasli pohađaju nastavu u našim novim modernim učionicama u zgradi fakulteta. Nije bilo lako sastaviti raspored i udovoljiti svima, ali  nadamo se da je većina zadovoljna- potrudili smo se J
Programi koji koristimo za tinejdžere su More!, Your Space i naravno udžbenici koji pripremaju polaznike za Cambridge i IELTS ispite.
Veliki broj učenika pohađa tečajeve u školi Waves već 10 i više godina...počeli su kao trogodišnajci, a sada se pripremaju za Cambridge First i Advanced. Ksenija, Vuče, Filipe, Isidora (x3), Barbara, Selena, Vukota, Vedrane, Nebojša......ponosni smo na vas!
Svim našim polaznicima koji su učili jezik godinu i više dana odobrili smo popust od 30% na prvu ratu, a druga novost za naše učenike su besplatne konsultacije za pomoć sa školskim gradivom ( za sada ne izgleda da će biti previše posjećeni, ali pozivamo vas, ako imate bilo kakvu nedoumicu iz oblasti engleske gramatike, dođite. )

Nudimo i tečajevi talijanskog, španjolskog, njemačkog i francuskog po proširenom školskom programu.
Kursevi za odrasle počinju 01.10 – u malim grupama od prosječno 3 do 8 polaznika nudimo kurseve svih ovih svjetskih jezika uz najmodernije udžbenike i inspirativnu nastavu. Ova formula: male grupe, puno konverzacije sa izvornim govornicima, intenzivan rad i individualni pristup, pokazala se vrlo uspješnom. Uostalom, dokaz za to je broj polaznika škole Waves koji raste.






                 


No comments:

Post a Comment