15 Apr 2014

Novo u školi Waves: Besplatni konsalting za školovanje u UK


Škola jezika Waves je proširila svoju djelatnost osnivanjem Edukacijskog konsaltinga Waves, koji nudi stručnu pomoć u odabiru najpodesnijeg programa za učenje ili usavršavanje engleskog jezika u Velikoj Britaniji.

Naši konsultanti će Vam savjetom pomoći da odaberete najbolje programe prilagođene Vašim potrebama i zahtjevima, kontakt sa najboljim ljetnjim školama u Velikoj Britaniji, pomoć u organizaciji Vašeg putovanja i boravka u inostranstvu. Na listi naših partnerskih škola su najbolje obrazovne ustanove u kojima se podučavaju programi za sve uzraste i nivoe znanja, kako za učenike i studente, tako i za klijente koji žele učiti ili usavršiti engleski jezik za svoje poslovne ili individualne potrebe. 
Gotovo svaka od preko 3,000 obrazovnih institucija u Velikoj Britaniji ima programe za inostrane studente, koji svojim kvalitetom potvrđuju primat britanskog obrazovanja u globalnoj konkurenciji. Zato sertifikati i diplome britanskih škola garantuju znanje i vještine kojima ćete zasigurno biti konkurentni ne samo na evropskom, već i svjetskom poslovnom tržištu. Studiranje u Velikoj Britaniji takođe odlikuju savremene obrazovne metode koje rezultiraju kritičkim i kreativnim razmišljanjem, upoznavanjem ne samo engleskog jezika već i njegovog kulturne baštine. Savremene edukativne metode ovdje kombinuju učenje sa putovanjima, istraživanjem i iskustvom življenja u multikulturnom okruženju. Tako učenje engleskog otvara horizonte života kroz nove ljude i prostore, nova interesovanja i iskustva.
Ako želite da svoje dijete pošaljete u najbolju ljetnju školu, naučite ili usavršite engleski za svoje profesionalne potrebe, spojite obrazovanje sa kulturološkim iskustvom - obratite nam se.

Naše konsultantske usluge su besplatne.


Dugogodišnje iskustvo u organizovanju ljetnjih škola, saradnja sa najboljim britanskim obrazovnim institucijama i brojni korisnici naših programa garant su naše profesinalnosti i pouzdanosti, koje potvrđuje i preporuka Britanskog Savjeta.  


No comments:

Post a Comment